About us

Consideram mașina atât o necesitate zilnică, cât și o oglindă a personalității șoferului. Iar atunci când imaginea pe care mașina o reflectă este impecabilă, întreaga experiență a condusului devine și mai plăcută.

Cu timpul, aspectul mașinii se deteriorează, iar mediul înconjurător “atacă” luciul exterior. Nu putem opri procesul de degradare al mașinii, însă îl putem încetini. Împărtășind o pasiune aproape obsesivă pentru lumea automobilistică, misiunea noastră este să oferim șoferilor experiența unei mașini atent întreținute, protejată până la cel mai mic detaliu.
În ultimii 4 ani am îmbunătățit serviciile Lussomotive învățând din peste 18 training-uri de detailing auto la care am participat și aplicând cele mai minuțioase tehnici la peste 300 de mașini, pentru a livra rezultate extraordinare.

Asigurăm un standard de calitate ridicat, folosind produse testate riguros înaintea utilizări, de la branduri precum Xpel, Opti-Coat, Detailin Geek sau Optimum Polymer Technologies pentru a garanta rezultate care reflectă perfecțiunea.

Știm cât de mult înseamnă mașina pentru tine. Vrei să vezi cum lucrăm zi de zi pentru a-i reda un look impecabil?

Urmărește-ne pe Facebook și Instagram.

Our team

Luci

Everything #carporn
Este omul care trezește alarma, îndrăgostit de tot ce înseamnă automobile. Este cel mai bun #wingman și un #frenchfriesaddict renumit în echipa noastră.
t2

Mitză

Jack of all trades
Ai o problemă? Vrei să auzi o glumă bună? Mitză rezolvă tot! Need a wicked ONR solution? Solved! Omul priceput la toate, mereu gata să sară în ajutor.

Ștefan

leader of the pack
Veritabil #entrepreneuronfire, Ștefan este și mintea din spatele “mușchilor” Lussomotive, auto detailing expert dedicat rezultatelor fără compromisuri.

Sebi

CUBANO sandwich artist
Paint Correction Artist, MINI lover, makes it shine like a boss

Rareș

#1 all film related

Primul la caterinca, primul la folii dar ultimul la masa

Nicu

#thehandsomeone
Managing Partner,Entrepeneur for life, Coffee Lover