Services

Ceramic Coating

Protecție auto ceramică și strălucire de neegalat cu Opti-Coat. Intensifică culoarea mașinii și respinge apa și mizeria.

Opti-coat PRO+​

Crește durabilitatea vopselei prin adăugarea unui layer adițional de protecție și oferă de două ori mai multă strălucire mașinii tale.

Stratul protector este rezistent chimic – nu se dizolvă nici după repetate spălări și este inoxidabil protejând lacul de razele ultraviolete.

 

1050 €

New car

from 1050 €

used car

Opti-coat PRO

Aplicat imediat ce mașina a ieșit din reprezentanță, se obtine o aderenta perfecta între vopseaua originală și coating.

Spre deosebire de ceara convențională, care necesită multiple aplicări pe parcursul unui an, protecția auto ceramică Opti-Coat Pro necesită doar o singură aplicare, oferind un strat ceramic de protecție al vopselei mult mai gros și mai rezistent.

880 €

New car

from 880 €

used car

Opti-coat Paint Guard

Împiedică acizii și substanțele corozive să penetreze lacul, fiind o soluție ideală pentru protecție auto urbană.

 

500 €

New car

from 500 €

used car

Opti-Guard Leather

Se aplică un strat protector de piele care crește flexibilitatea acesteia și împiedică apariția crăpăturilor și al transferului culorii la contactul cu haine sau cu diferite lichide. Nu vei mai fi nevoit să folosești nici o altă soluție de curățare sau protecție a pielii.

300 €

New car

300 €

used car

Film Protection

Probabil ai observat cum de-a lungul timpului, culoarea maşinii se modifică, îşi pierde din intensitate şi din luciu. Folia auto Xpel este un film protector – regenerator, creat special pentru a întreţine şi pentru a proteja culoarea originală a maşinii, oferind rezistență la zgărieturi și pete.

Integral

Înfoliem integral mașina într-un film protector auto care intensifică strălucirea vopselei, fără urme de aplicare. În acest fel va crește rezistența la zgărieturi și urme care ar putea dăuna aspectului mașinii.  

from 3300 €

New car

from 3300 €

used car

Full Front End

Aplicăm folia XPEL în toate zonele cu expunere frontală la zgârieturi și pete, respectiv pe bara față, faruri, capotă, aripi față, stâlpii A și pavilion.
 

from 1200 €

New car

from 1200 €

used car

partial-front-end-basic

Partial Front End Basic

Aplicăm folia XPEL în secțiunea frontală a mașinii, respectiv pe bara față, faruri, frontal capotă, oglinzi și stâlpii A.

from 700 €

New car

from 700 €

used car

Critical Custom

Aplicăm folia XPEL pe zonele predispuse la uzură frecventă: oglinzi, clanțe, cant uși, luggage area etc.

100 €

New car

100 €

used car

Opti Shield

Aplicăm, pe intreaga mașină sau pe anumite secțiuni, o folie protectoare cu proprietati de regenerare, de orice culoare sau combinație de culori dorită.

Coming soon

New car

coming soon

used car

Interior Deep Clean

Bring it Back Interior Basic

Curățăm toate suprafețele accesibile (care nu necesită demontare) aplicând un tratament de înlăturare în profunzime a prafului, murdăriei si a bacteriilor. Un mediu igienic este un mediu în care te simți mai bine. La propriu.

from 150 €

used car

Bring it Back Interior Custom

Demontăm la cerere piese și elemente care necesită o curățare în detaliu, aplicând același procedeu de curățare ca la serviciu Basic.

 

from 150 €

used car

Car Wrapping

Colantare Auto

Vrei să schimbi culoarea mașinii tale, să acoperi anumite imperfecțiuni? Îți oferim o soluție rapidă și personalizată – colantare auto, la un cost mult mai scăzut decât revopsirea integrală a mașinii.

pret €

New car

pret €

used car

Full Print Auto

Design custom fără limite. Impact vizual memorabil. Îți personalizăm mașina cu un design grafic care să te scoată din tipare și să întoarcă toate privirile pe lângă care treci.

pret €

New car

pret €

used car

Bespoke - Custom Detailing

Proiecte individuale de detailing auto personalizate pentru fiecare client si mașina în parte. NO COMPROMISE. Facem tot posibilul pentru a readuce mașina în cea mai bună stare, cât mai apropiată de cea cu care a ieșit de pe linia de asamblare.

Inspectăm fiecare suprafață a mașinii, atât la exterior, cât și în interior. Continuăm cu procesul de curățare, decontaminare și dezasamblare a pieselor (după caz).

Fie că vorbim de corecția lacului, retușuri de vopsea, mici îndoituri, restaurarea suprafețelor de piele sau revopsirea jantelor, aducem fiecare element al mașinii tale în cele mai bune condiții

Maintenance & Carwash

abonament

Year round shine

Schimbările de sezon influențează starea generală a automobilului tău. Ca să te bucuri mereu de plăcerea condusului într-o mașină îngrijită până la cel mai mic detaliu, poți opta pentru un abonament de mentenanță completă, pe întreg parcursul anului. 

Abonamentul include următoarele servicii:

Pregătire sezon

Pregătirea de sezon, care se aplică în etapa de prespălare a automobilelor. Pentru vară folosim soluția de îndepărtare a insectelor, iar pentru iarnă, folosim soluția de înlăturare a clorurii de sodiu depusă de pe carosabil.

Decontaminare

Decontaminarea completă, care se aplică imediat după etapa de spălare:

  • Chimică: presupune aplicarea unei soluții care îndepărtează bitumului și a particulele de fier
  • Mecanică, folosind un clay bar pentru îndepărtarea resturilor curățate în procesul chimic.

Tratament hidrofob geamuri

La schimbarea dintre sezoane îți facem în atelierul nostru schimbul de roți și preșuri și aplicăm un tratament hidrofob pe parbriz, soluție care reduce folosirea ștergatoarelor.

Hotel

Mai mult, pentru oricare dintre opțiunile de abonament, îți poți lăsa roțile și preșurile în grija noastră, iar noi ți le pregătim pentru următoarea schimbare de sezon. Pregătirea mașinii de sezon durează doar 30 de minute în plus. De ce să nu o faci?

Shine Fast​

Prespălare, spălare Optimum No Rinse și uscare Opti Seal (agent de uscare).

500 € / an

1 spălăre / lună

700 € / an

2 spălări / lună

1100 € / an

4 spălări / lună

wash

Car Wash & Detail Cleaning

Spălăm și curățăm automobile până la cel mai mic detaliu, având grijă să redăm fiecărei mașinii un look impecabil.

Shine Fast

17 €

Pre-spălare, spălare și uscare basic la exterior

Aspirat, șterș de praf și geamuri la interior

Shine Wax

85 €

Shine Fast, plus decontaminare basic și aplicare soluție de ceară la exterior.

Shine Quick Detail

from 85 €

Curățare în detaliu a pragurilor interioare, a balamelelor și a zonelor care necesită metode și soluții de curățare dedicate.

Prespălare, spălare și uscare la exterior

Soluții dedicate pentru fiecare suprafață interioară

Shine Wheels Off

from 180 €

Shine Quick Detail + tratament de curățare complet al jantelor și a zonelor inaccesibile de pe lângă roți, precum carenajul și suspensiile.